• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Opskrift på grøntsagsterrin - en skøn grøntsagsret fra Sæson

Grøntsagsterrin

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    En terrin er oprindeligt et fransk ord for et dybt lågfad af brændt ler. Men nu bruger man også betegnelsen terrin, om en ret der er bagt i en form, og som serveres afkølet fra terrinen.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Apr – Okt
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Vegetar

    Ingredienser

    6-8 personer

    2 squash
    20 sorte oliven uden sten
    ½ bundt purløg
    4 æg
    40 g reven parmesanost
    120 g friskost
    2 dl cremefraiche
    Salt og friskkværnet peber
    15 cherrytomater

    Opskrift og foto udlånt fra Bage- og syltemagasinet

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies