• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Lækre grøntsagspletter. Laves af grøntsagsrester for at undgå madspild

Grøntsagspletter

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Grøntsagspletter er det perfekte mellemmåltid. Vær kreativ og vælg de grøntsager du og familien bedst kan lide. Kun fantasien sætter grænser.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jan – Dec
    Vegetar

    Ingredienser

    8-10 stk.

    300 g grøntsager, groftrevne
    100 g fuldkornshvedemel
    3 æg
    1 tsk. bagepulver
    Evt. lidt mælk
    Salt og peber og evt. lidt hakkede krydderurter eller hvidløg, chili o.l.

    Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Kogebogen 4 fra Ubberup Højskole"

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Tip

    Brug revne gulerødder, tilsæt lidt vaniljepulver og et lille nip salt, og nyd dem som et sødt mellemmåltid.

    Brug stokken fra broccoli og blomkål i grøntsagspletterne. Denne variant er fortrinlig som et mellemmåltid.

    Kan spises med pålæg og ost eller med lidt marmelade, hvis det skal være sødt.

    Kan fryses.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies