Grøntsagspletter er det perfekte mellemmåltid. Vær kreativ og vælg de grøntsager du og familien bedst kan lide. Kun fantasien sætter grænser.

Grøntsagspletter
Ingredienser
8-10 stk.
300 g grøntsager, groftrevne
100 g fuldkornshvedemel
3 æg
1 tsk. bagepulver
Evt. lidt mælk
Salt og peber og evt. lidt hakkede krydderurter eller hvidløg, chili o.l.
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Kogebogen 4 fra Ubberup Højskole"
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
Tip
Brug revne gulerødder, tilsæt lidt vaniljepulver og et lille nip salt, og nyd dem som et sødt mellemmåltid.
Brug stokken fra broccoli og blomkål i grøntsagspletterne. Denne variant er fortrinlig som et mellemmåltid.
Kan spises med pålæg og ost eller med lidt marmelade, hvis det skal være sødt.
Kan fryses.