Æg og grøntsager holder dig mæt hele formiddagen

Tilberedning

30 minutter - 2 personer

Tænd ovnen på 200 grader.

Pil løg og hvidløg. Hak løget og pres hvidløget.

Fjern stok og de yderste blade af kålen. Snit kålen fint. Knæk den nederste træde ende af asparges. Skær asparges i snitter. Skyl spinaten og slyng den tør. Nip bønner og skær i mindre stykker. Halvér tomaterne. 

Varm olien på en slip let pande som tåler at komme i ovnen. Tilsæt karrypasta og steg løg med hvidløg et et kort øjeblik. Tilsæt grøntsager og soja og vend forsigtig rundt til spinaten falder lidt sammen. Slå æggene ud på grøntsagerne og stil panden i ovnen i ca. 8 minutter til æggene er bagte og har sat sig. Drys med klippet purløg, hakket persille eller koriander og server straks.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.