Grøntsagspande med æg
Tilberedning
30 minutter - 2 personer
Tænd ovnen på 200 grader.
Pil løg og hvidløg. Hak løget og pres hvidløget.
Fjern stok og de yderste blade af kålen. Snit kålen fint. Knæk den nederste træde ende af asparges. Skær asparges i snitter. Skyl spinaten og slyng den tør. Nip bønner og skær i mindre stykker. Halvér tomaterne.
Varm olien på en slip let pande som tåler at komme i ovnen. Tilsæt karrypasta og steg løg med hvidløg et et kort øjeblik. Tilsæt grøntsager og soja og vend forsigtig rundt til spinaten falder lidt sammen. Slå æggene ud på grøntsagerne og stil panden i ovnen i ca. 8 minutter til æggene er bagte og har sat sig. Drys med klippet purløg, hakket persille eller koriander og server straks.
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck