Super velsmagende vegetarisk lasagne. En af vores lækre grøntsagsretter.

Grøntsagslasagne
Ingredienser
4 pers.
Tomatsauce
1 spsk olie
2 stor
hakket løg
2 fed knust hvidløg
1 stor
groftrevet gulerod
1 spsk fintrevet citronskal
2 dåser flåede tomater
1 tsk basilikum eller oregano
1 knivspids sukker
Mornaysauce
25 g smør
25 g mel
4.5 dl kogende letmælk
75 g friskreven emmentaler eller parmesan.
salt og peber
friskrevet muskatnød
Opskrift: Vibeke Lehn
Fotograf: Henrik Freek
Tilberedning
1
Tomatsauce
1
2
3
Mornaysauce
1
2
3
4
5
6
7
Grillede peberfrugter
1
2
3
Tip
Har du ikke tid til at lave grillede peberfrugter, så brug tykke skiver tomat i stedet.
Både tomat– og morneysauce kan laves i forvejen og skal det gå ekstra stærkt kan den hjemmelavede morneysauce erstattes med en færdigkøbt, som smages godt til.
Grillede peberfrugter holder sig fint 3 – 4 dage har i køleskabet.