Frikadeller med masser af grøntsager gør dem endnu sundere og mere smagfulde. Brug frikadellerne som pålæg på rugbrød eller som ekstra snack i madpakken.

Tilberedning

45 min - 12 stk

Kom kød, gulerødder, kål, salt og æg i en skål, og rør det sammen. Tilsæt mel og mælk lidt ad gangen, til du har en sammenhængende fars.

Form farsen til frikadeller. Steg dem på panden i lidt fedtstof. De skal have 4-­5 minutter på hver side.

Brug frikadellerne som pålæg til rugbrød, som en ekstra snack, eller lav minifrikadeller.

Opskrift og foto er venligst udlånt fra bogen "Sunde madpakker"

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.