Den perfekte bolle til alle dagens måltider. Frys dem ned så du har noget nemt og lækkert lige til at tage med.

Tilberedning

30 minutter - 12-14 stk

Bland hvedemel, fuldkornsmel, salt og bagepulver.

Tilsæt persille, squash, solsikkekerner samt mozzarella og bland godt.

Smuldr smørret i dejen og saml den hurtigt med kærnemælk.

Vend dejen ud på meldrysset bord, rul forsigtigt uden at trykke til den er ca. 2 cm tyk.

Udstik til runde scones ca. 5 cm i diameter og læg dem på en bageplade.

Pensl med kærnemælk og bag dem ca. 12 min. ved 210°C.

Server dem lune.

 

Perfekt lille mellemmåltid men også til maden.

De grønne scones kan sagtens fryses ned.

 

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.