Salat smager fuldstændig som noget man får serveret på en lille hyggelig fortovscafé i Frankrig.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Tænd ovnen på 180°. Fordel osten på brødene sammen med små klatter relish, og kom en timiankvist på hvert stykke brød. Hæld en streg olivenolie over, krydr med friskkværnet peber, og bag brødene i ovnen i 10–12 minutter, til de er sprøde og osten let smeltet.

Bland olivenolie, vineddike, sukker og hvidløg til vinaigretten. Smag til med peber og ganske lidt salt, da osten er til den salte side.

Skyl salater og eventuelle krydderurter, pluk salaterne i grove stykker, og slyng det hele tørt i en salatslynge eller et viskestykke.

Pil løget, og skær det i tynde ringe.

Vend salaterne med krydderurter, løg og vinaigrette, og anret på 4 tallerkner. Kom de lune brød på toppen, og servér salaterne med det samme, som frokost eller som en del af en middag med flere retter.

Opskrift og styling: Venligst udlånt fra bogen "Claus Meyers Salatværksted"
Foto: Venligst udlånt fra bogen "Claus Meyers Salatværksted"

 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.