Salaten smager fuldstændig som noget man får serveret på en lille hyggelig fortovscafé i Frankrig.

Grønne salater med gratineret gedeost
Ingredienser
4 pers.
Gratineret gedeost
4 store håndfulde grønne salater, fx. frisessalat, mangold. hovedsalat
1 skalotteløg
300 g blød gedeost
4 skiver groft hvedebrød
2 spsk. tomat- eller peberfrugtrelish
4 kviste timian
Olivenolie
Salt og peber
Vinaigrette
5 spsk. olivenolie
3 spsk. rødvinseddike
½ spsk. sukker
½ tsk. hakket hvidløg
Salt og peber
Opskrift og styling: Venligst udlånt fra bogen "Claus Meyers Salatværksted"
Foto: Venligst udlånt fra bogen "Claus Meyers Salatværksted"
Tilberedning
1
2
3
4
5
Tip
Salaterne er gode som frokost eller som en del af en middag med flere retter.