• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
Hjemmelavede grønne pitabrød med spinat - Opskrift hos Sæson

Grønne pitabrød

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Hvorfor ikke spise grønne pitabrød?!? Tricket kan i øvrigt bruges på det meste bagværk.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    60+ min
    Apr – Okt
    Vegetar
    Lav på laktose

    Ingredienser

    8 stk.

    • 3 dl vand
    • 100 g babyspinat
    • 25 g gær
    • 2 spsk. olivenolie
    • 1 tsk. salt
    • 100 g rugmel
    • 4-500 g hvedemel
    • mel til udrulning

    Opskrift og styling: Louisa Lorang
    Fotograf: Lene Samsø

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9

    Tip

    Hvis du bruger dine pitabrød med det samme, så kom dem i et rent viskestykke, når du tager dem ud af ovnen, så de er lune og bløde ved servering.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies