• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login

Grønne madpandekager

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Frisk spinat eller persille giver disse pandekager den smukkeste grønne farve.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    45 min
    Apr – Okt
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    8 stk.

    125 g frisk spinat eller bredbladet persille
    200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
    3 æg
    ½ tsk groft salt
    3 dl mælk
    ca. 25 g smør til stegning

     

    Tomatsalsa
    500 g tomater
    1 lille rødløg
    2 spsk ekstra jomfruolivenolie
    2 tsk flydende honning eller rørsukker
    ca. 2 tsk stærk chilisovs
    ca. 1 tsk groft salt

    Opskrift og foto venligst udlånt fra Børnenes Bagebog af Katrine Klinken

    De grønne pandekager

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7

    Tomatsalsa

    1
    2
    3
    4

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies