• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
rugbrød med grønkål, rygeost og æggeblomme

Grønkålstatar på groft rugbrød

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Grønkålen har for alvor fået en renæssance og tatar af rå grønkål er efterhånden en klassiker i det nye nordiske køkken. Prøv; det smager vældig godt!

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    15 min
    Okt – Feb
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    125 g rå, finthakket grønkål
    1 tsk olivenolie
    Salt og peber
    4 skiver fuldkornsrugbrød
    200 g rygeost, 5% 
    4 pasturiserede æggeblommer
    1 lille hakket rødløg
    Sort peber

    Opskrift og styling: Vibeke Lehn
    Fotograf: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies