Grønkålen har for alvor fået renæssance og tatar af rå grønkål er efterhånden en klassiker i det nye nordiske køkken. Prøv – det smager vældig godt!


Tilberedning

15 min - 4 personer

Rør den hakkede grønkål med olivenolie, salt og peber.

Smør rugbrødsskiverne rundhåndet med rygeost og bred grønkålen ovenpå.

Lav en lille fordybning i midten, hvori æggeblommen anbringes, drys med rødløg og peber og server.

Energi pr. person
300 Kcal
Fedt 27%
Protein 21%
Kulhydrat 52%

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Fotograf: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.