Grønkålssalat med appelsin, granatæble og fetaost. Grønkålssalat er genialt som tilbehør til især julemaden, men kan også spises til hverdag hele året.

Grønkålssalat med granatæble og appelsin
Ingredienser
4 pers.
Grønkålsalat
300 g
ribbet grønkål
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 appelsiner
2 spsk mandler
1 granatæble
100 g fetaost, blød gedeost eller salattern
50 g dadler uden sten
Vinaigrette
1 spsk æblecidereddike
1 tsk grovkornet sennep
1 tsk flydende honning
3 spsk olivenolie
Næringsindhold pr. 100g
Energi
148 kcalEnergi
618 kJKulhydrater
12.7 gKostfibre
2.6 gFedt
8.5 gProteiner
4.2 g
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck
Tilberedning
1
2
3
4