En lækker og farverig salat med farvede beder og knasende topping

Tilberedning

15 min - 4 pers

  1. Fjern stilkene på grønkålen. Skær grønkålsbladene i mindre stykker.
  2. Skyl grønkålen. Hæld olie, eddike, salt og peber over. Massér ind med hænderne 1 minut.
  3. Skræl bederne. Skær i tynde skiver med et mandolinjern.
  4. Skær skrællen af appelsinerne. Skær i skiver.
  5. Del granatæblet. Pil kernerne.
  6. Hak valnødder groft. Rist i honning 2 minutter.
  7. Vend grønkål, beder, appelsin og granatæble sammen. Top med valnødder.

Opskrift, styling og foto: Linn Grubbström

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.