Sæsonens bedste grønkålssalat. Genialt som tilbehør til julemad, til hverdag og til buffeten.

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

  1. Snit kålen fint. Drys med salt og sukker og kram kålen godt til den falder lidt sammen. Det gør kålen mere delikat at spise.
  2. Skræl appelsinerne og skær i skiver. Rist mandlerne gyldne på en tør pande og hak dem. Halver granatæble og pres kerner og saft ud.
  3. Vend grønkål med appelsin, smuldret gedeost, dadler, mandler og granatæble.
  4. Rør eddike med sennep, honning og olivenolie til en dressing og vend i salaten.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

 

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.