Grønkål og æbler er det perfekt match. Skønt tilbehør til frikadeller eller svinekam. 

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Fjern kernehus fra æblerne og snit dem fint.
  2. Fjern stokken fra grønkålen og snit bladenen meget fint.
  3. Drys ½ tsk fint salt og ½ tsk sukker over kålen og kram den godt, så grønkålen falder sammen. På den måde bliver kålen langt mere delikat at spise.
  4. Skær løg i små tern.
  5. Bland det hele sammen med granatæblekerne.
  6. Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten.
  7. Drys med valnøddekerner og server til fx. frikadeller eller svinekam

Opskrift og styling: Vibeke Lehn, Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.