Man fatter ikke, hvor meget grønkål man kan spise, når det er lavet til lækre chips som disse!

Tilberedning

+60 min - 3-4 pers

  1. Rib kålen (altså fjern de groveste stilke og kassér dem).
  2. Skyl kålen og tør den i et rent viskestykke eller slyng den i en salatslynge.
  3. Vend den med olie og soja og bred den ud på en bageplade med bagepapir på.
  4. Bag den ved 100 grader (varmluft) i ca. 35-45 minutter, eller til den er helt sprød.
  5. Vend gerne rundt i den et par gange undervejs.
  6. Servér, spis straks eller pak dem i din taske i en lille bøtte, så de ikke bliver til grønkålspulver.

TIP!

Du kan krydre dine grønkålschips med salt, røget paprika, wasabi, eddikepulver eller noget helt andet.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.