En skøn gryde fuld af grønne lækkerier tilsat sydlandsk stemning.

Tilberedning

+60 min - 4 pers

  1. Pil løgene og skræl rodfrugter med en skræller og græskar med en kniv.
  2. Skær rodfrugter, løg og græskar i grove tern.
  3. Steg løg, rodfrugter og græskar i olivenolie sammen med rosmarin ca. 4 min ved god varme.
  4. Kom bouillon ved og lad det simre i 30 min.
  5. Tilsæt champignon, squash skåret i halve tykke skiver samt cherrytomater og lad det simre i 10-15 min.
  6. Smag til og server drysset med oliven, pinjekerner samt hakket persille.
  7. Suppler med lunt brød eller ris.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.