En grøn udgave af scramble egg er perfekt til morgenbordet og så smager det virkelig skønt.

Tilberedning

15 minutter - 2 personer

  1. Riv squash i strimler og sauter i smør sammen med spinat til spinaten falder sammen.
  2. Pisk æg og revet ost sammen, krydr med salt og peber og kom det på panden.
  3. Skub til blandingen med en palet til æggemassen er stivnet. Servér straks med ristet rugbrød.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen 
Foto: Betina Hastoft 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.