• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login

Grøn pastasalat med tun og æg

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Pastasalat er en favorit hos store og små. Her med fuldkornspasta, tun, æg og masser af grønt salat.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Apr – Jun
    Dagligt grønt

    Ingredienser

    4 pers.

    1 bundt asparges, grønne
    200 g pasta fx fuldkornsskruer
    200 g ærter (frost eller friskbælgede, når de kommer)
    2 æg
    1 salathoved fx krølsalat, friseesalat, egebladsalat, grøn - eller en blanding
    4 tomater
    2 dåser tun i olie eller vand
    1 potte karse

    Sennepsdressing
    1 dl yoghurt naturel
    1 spsk. mayonnaise
    2 tsk. grovkornet sennep
    Salt og peber 

    Opskrift og styling: Lone Kjær
    Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6

    Tip

    Hvis du gerne vil være sikker på, at børnene kan spise med, så server dressingen ved siden af.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies