Lun kartoffelsalat med sommerens grønt. Perfekt tilbehør til det meste.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær agurken i små tern. Skær cherrytomaterne i kvarte. Skyl og slyng salaten tør. Hak krydderurterne.
Skrub kartoflerne og kog til de er lige netop møre.
Fjerne bladene af majskolberne og kog kolberne i letsaltet vand i ca. 8 min.Rør eddike

med sennep og honning og rør dernæst olivenolie i dressingen.

Halver kartoflerne afhængig af størrelsen og vend med agurk, cherrytomater, babyleaves og majs skåret fra kolben. Hæld dressingen over, krydr med salt og peber og server, mens kartofler og majs stadig er lune.

Opskrifter og styling Lone Kjær

Foto Anders Schønnemann 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.