Mad med kartofler er et sikkert hit hos mange - Denne kartoffelsalat med masser af grønt og sæsonens jordbær vil uden tvivl også blive det. Perfekt til sommerens grill eller til en frikadelle.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Kog kartoflerne lige netop møre og afdryp. Halver kartoflerne. Skyl salaten og slyng den tør. Snit salaten.

Knæk den nederste træede ende af aspargesene og damp i ca. 2 min. Afdryp og afkøl før aspargesene skæres i snitter. Skær agurken i tern. Bælg ærterne.

Skyl og nip jordbærrene og halver dem. Skyl og hak kørvel.

Vend kartofler med salat, asparges, agurk, ærter, jordbær og kørvel. Dryp olivenolie over salaten lige inden servering og krydr med salt og peber.  

Opskrifter og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.