Prøv den opskrift på hummus. Hummus fungerer her som den perfekte eftermiddagssnack til en travl hverdag, hvor asparges og andet gnavegrønt kan dyppes i den hjemmelavede dip.

Tilberedning

2-4 personer - 15 min

Blend ærter, skyllede afdryppede kikærter, hvidløg, spidskommen og yoghurt med en stavblender eller i en multihakker. Smag til med salt og peber.

Skyl aspargesene og bræk det nederste lidt træede af.

Dyp aspargesene i humusen og spis løs. Suppler gerne med andet gnavegrønt.

Tip
Humusen er perfekt til sandwich og wraps og gerne fyldt med bla. asparges.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft 

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.