Der skal ikke meget til at pimpe din (eller dine ungers) havregrød, og gøre den mere grøn. Denne grød med topping, tager ca. 10 minutter at lave og smager næææsten af gulerodskage!

Tilberedning

15 min - 2 pers

  1. Kom havregryn, revet æble, revet gulerod, krydderier, rosiner, hakkede dadler og valnødder i en gryde og hæld kogende vand over.
  2. Kog grøden under omrøring i 3-6 minutter. Spæd med vand efter behov.
  3. Smag til med et nip salt.
  4. Anret grøden og top den med yoghurt, æble, pistacier, citronskal og sirup. Servér straks.

TIP! 
Du kan også komme revet rødbede i din grød, det giver en smuk, lyserød grød.

Opskrift og styling: Louisa Lorang. Fotograf: Lene Samsø

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.