Grisekød i wok med kål og æbler
Grisekød og æbler er 'a match made in heaven’… specielt i wok
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Fjern stokken og de yderste blade af kålen. Snit kålen fint. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på skrå. Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i både.
- Varm olien i en wok. Tilsæt grøn karrypasta og brun grisekødet.
- Tilsæt ingefær, presset hvidløg, kål og gulerødder og steg ved god varme, mens der jævnligt røres i wokken, så det ikke brænder på. Sænk evt. varmen og lad det stege til kålen er mør.
- Tilsæt æbler og østerssauce og smag til med salt og peber. Drys cashewnødder og frisk koriander over retten og server med nudler eller ris.
Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek