• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
wok med svinekød, kål og æble

Grisekød i wok med kål og æbler

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Grisekød og æbler er 'a match made in heaven’… specielt i wok.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Aug – Feb
    Dagligt grønt
    Lav på gluten
    Lav på laktose

    Ingredienser

    4 pers.

    ½ hvidkål (ca. 400 g renset kål)
    4 gulerødder
    2 æbler
    400 g grisekød i tern eller strimler
    1 spsk olivenolie
    1 spsk grøn karrypasta
    1 spsk friskrevet ingefær
    1 fed hvidløg
    2 spsk østerssauce
    Salt og peber
    50 g cashewnødder
    1 bundt frisk koriander

    Tilbehør
    Nudler eller ris

     

     

     

    Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies