Tilberedning

30 min - 4 pers.

Fjern det yderste blad på spidskålen. Skær kålhovederne i halve eller kvarter på langs, men
sørg for, at bladene sidder fast på stokken. Pil løgene og skær dem i både. Skær appelsinerne i halve.

Pensl spidskål, rødløg og skærefladen på appelsinerne med lidt olie og grill og hele molevitten
direkte på grillen, til det begynder at tage farve og blive godt mørt.

Læg kål og rødløg på et fad. Pres saft fra de grillede appelsiner henover. Drys med salt og
peber samt en masse friskhakket citronmelisse.

Servér den grillede spidskål til en brutal bøf, en grillet fisk eller sammen med de grillede grøntsager i krydderurtemarinade

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Grill og grønt" af Anne Hjernøe

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Grillet spidskål og rødløg med appelsin og citronmelisse

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.