• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Madplan
  • Login
Grillede forårsløg med agurk, bacon og pesto

Grillet forårsløg

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Grillede forårsløg med bacon, agurk og persilleolie er en dejlig nyskabelse blandt grill-retter. Brug en bred kartoffelskræller til at skrælle agurkerne med. Resultatet er mere elegant.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    30 min
    Jun – Nov
    Lav på gluten
    Lav på laktose

    Ingredienser

    8 personer

    8 rensede forårsløg
    Olivenolie til grilning
    8 skiver sprødstegt bacon
    16 lange tynde agurke-strimler
    8 små træspyd

    Persilleolie (giver ½ dl)
    10 g plukket bredbladet persille (renset vægt)
    Havsalt til blanchering
    ½ dl olivenolie
    Havsalt
    Peber

    Opskrifter styling: Kille Enna
    Foto: Kille Enna

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10

    Tip

    Opbevar persilleolien i køleskabet. Olien er bedst efter et par dage og kan holde sig ca en uge. Ved servering tages olien ud i stuetemperatur.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies