Grillet forårsløg
Tilberedning
30 min - 8 personer
Vend forårsløg med lidt olie og grill ved høj varme, i et par minutter på hver side.
Du kan evt. bruge en grillpande i stedet.
Tag dem af grillen eller panden.
Stik forårsløgene på træspyd sammen med de rå agurkestrimler og de lune baconskiver.
Kom lidt persilleolie henover og nyd.
Persilleolie
Blancher persillen i letsaltet vand i 10 sekunder.
Kom straks bladene i en skål med isvand (vand + isterninger).
Vrid persillebladene fri fra vandet.
Kom dem op i en blender sammen med olivenolie. Krydr generøst med havsalt og friskkværnet sort peber.
Blend indtil der opstår en lind fin puré, der har en irgrøn farve.
Dette kan nemt tage 5 minutter.
Opbevar persilleolien i køleskabet. Olien er bedst efter et par dage og kan holde sig ca en uge. Ved servering tages olien ud i stuetemperatur.
Opskrifter styling: Kille Enna
Foto: Kille Enna