Skønt tilbehør til sommerens grill. Fennikel smager fantastisk til fisk, men prøv også salaten til kylling


Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær toppen af fennikel og flæk dem. Skær dem eventuelt i kvarte. Pensl fennikel med olien og krydr med salt og peber. Grill fennikel ved middelvarme på alle sider, til de er gyldne og føles møre.

Snit forårsløg og rist græskarkernerne på en tør pande ved svag varme. Hak krydderurterne. Vend fennikel med forårsløg, græskarkerner og krydderurter. Top med smuldret gedeost og dryp olien over. 

Tip
Grøntsagerne kan varieres eller suppleres med fx peberfrugt, courgetter, auberginer

Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Grillet fennikel med gedeost og krydderurter

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.