Grillet rød peber, smeltet halloumi, pesto og masser af salat. Server med kogte majs, rå grøntsagsstave eller nachos

Tilberedning

30 min - 4 personer

  1. Vask peberfrugterne, flæk dem og fjern stilk og kernehus.
  2. Pil løget, fjern top og bund og skær i ringe.
  3. Vask salaten og lav evt. pesto hvis du skal lave den selv.
  4. Klargør dit tilbehør (varm nachos med lidt salsa og revet ost over, klargør grøntsagsstave eller kog majskolber)
  5. Varm en grillpande op.
  6. Flæk bollerne og rist dem. Sæt til side.
  7. Grill peberfrugterne godt på hver side så de får lidt sorte pletter. Sæt til side men hold dem varme.
  8. Skær halloumiosten i skiver og grill dem og løgringene 3-4 minutter på hver side.
  9. Kom en god skefuld pesto på underbollen. Kom en stor håndfuld salat på, derefter en skive grillet halloumi, grillet peberfrugt og evt lidt grillet løgringe. Kom mayonnaise på overbollen og læg den på. Server med lidt varme nachos, rå grøntsagsstave eller kogte majskolber.

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Grillet burger med peberfrugt og halloumi

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.