Grillet burger med peberfrugt og halloumi
Tilberedning
30 min - 4 personer
- Vask peberfrugterne, flæk dem og fjern stilk og kernehus.
- Pil løget, fjern top og bund og skær i ringe.
- Vask salaten og lav evt. pesto hvis du skal lave den selv.
- Klargør dit tilbehør (varm nachos med lidt salsa og revet ost over, klargør grøntsagsstave eller kog majskolber)
- Varm en grillpande op.
- Flæk bollerne og rist dem. Sæt til side.
- Grill peberfrugterne godt på hver side så de får lidt sorte pletter. Sæt til side men hold dem varme.
- Skær halloumiosten i skiver og grill dem og løgringene 3-4 minutter på hver side.
- Kom en god skefuld pesto på underbollen. Kom en stor håndfuld salat på, derefter en skive grillet halloumi, grillet peberfrugt og evt lidt grillet løgringe. Kom mayonnaise på overbollen og læg den på. Server med lidt varme nachos, rå grøntsagsstave eller kogte majskolber.
Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard