Fyldig nok til at være hovedret og erstatte bøffer af kød

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Rør hvidløgsdressingen sammen ved at røre creme fraiche med knust hvidløg, salt og peber. Sæt til side.
  2. Rør olie med tørret hvidløg, røget paprika og lidt salt i en lille skål.
  3. Skær det yderste af stammen væk og fjern evt blad. Vask blomkålen og skær dem hele i 1 cm tykke skiver. Til disse "blomkålsbøffer" er det kun det midterste, som er rundt om stilken, der kan bruges. Resten må gemmes og bruges til noget andet. Du burde få mindst 2-3 bøffer af hvert blomkålshoved.
  4. Pensl skiverne på den ene side med olien og grill dem ca. 5-10 minutter på hver side. Pensl også den anden side af blomkålsbøffen før du vender.
  5. Når du har vendt blomkålen en gang og har den første grillede side opad, drys revet cheddar over, så det smelter mens du griller færdig.
  6. Kom bøfferne op på et fad. Kom hvidløgsdressing over og drys med hakket purløg. Drys evt. med lidt ekstra paprika.
  7. Server bøfferne rygende varme med en god salat og et godt brød til.

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.