Kan varmt anbefales til herremiddagen - masser af smag, ret så nemt og vældig godt til bøffer og rødvin!

Tilberedning

30 min - 4 personer

Varm ovnen op til 180 grader. Drys sesamfrø på en bageplade og rist dem i 10 minutter til de er gyldne og tag dem af pladen.

Rens svampene, tag stilken af og læg hattene i en dyb skål.

Bland marinaden af teriyaki sauce, mirin, sukker, finthakket purløg og sesamolie, hæld det over svampene og lad det stå og trække i 5 minutter.

Læg svampene på en smurt bageplade eller i et stort ildfast fad og smør dem med halvdelen af marinaden. Grill dem under en forvarmet grill i 5 minutter.

Vend svampene om, smør dem med resten af marinaden og grill dem i endnu 5 minutter til de er brunede.

Garner svampene med de ristede sesamfrø og grofthakket purløg.

Opskrift og styling: Er venligst udlånt af Tvedemose

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.