• Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
  • Opskrifter
  • Gode råd
  • Frugt og grønt i sæson
  • Temaer
  • Nyhedsbrev
  • Login
Grillede pærer med friskost og valnødder. Også god som salat

Grillede pærer med friskost og valnødder

Du skal være logget ind for at gemme opskriften.
Vil du logge ind?

    Kan serveres som mellemmåltid eller dessert. De voksne kan skifte friskosten ud med blåskimmelost eller cremet gedeost!

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?
    • (0)
    15 min
    Sep – Dec
    Dagligt grønt
    Vegetar

    Ingredienser

    4 pers.

    1 pakke digestive kiks

    4 små pærer

    1 lille bakke neutral friskost (eller blåskimmel/cremet gedeost)

    150 g valnødder

    2 tsk honning eller balsamico glace

    Opskrift: Michelle Appelros

    Foto: Maria Warnke Nørregaard

    Tilberedning

    1
    2
    3
    4
    5

    Tip

    De samme ingredienser kan nemt bruges til en lækker salat. Skift bare digestive kiks ud med noget grøn salat: Lav en bund af feldsalat eller romaine salat, fordel de grillede pærer. Smuldr lidt ost hen over salaten. Kom honning eller balsamico glace og drys med nødder.

    Bedøm opskriften

    Kan du lide opskriften? Bedøm den her.

    Du skal være logget ind for at bedømme opskriften.
    Vil du logge ind?

    Del opskriften

    Del opskriften med dine venner på Facebook eller Pinterest

      Bag hjemmesiden sæson.dk står Dansk Gartneri, som bl.a. står for frugt- og grøntbranchens fælles markedsføring.

      Hjemmesiden sætter fokus på sæsonens frugt og grønt, og inspirerer med opskrifter, viden om frugt og grønt samt masser af tips til forbrugerne og især børnefamilierne til en grønnere hverdag.

      Dansk Gartneri
      Axeltorv 3
      1609 København V
      saeson@danskgartneri.dk

      Tilmeld nyhedsbrev
      • Persondatapolitik
      • Cookies