Kan serveres som mellemmåltid eller dessert. De voksne kan skifte friskosten ud med blåskimmelost eller cremet gedeost!

Tilberedning

15 min - 4 personer

  1. Skær pærerne ud i kvarte, og fjern stilk og kernehus.
  2. Grill dem let på kødsiderne et par minutter på hver side
  3. Smør lidt friskost på en digestive kiks, skær pærerne ud i lidt mindre stykker og kom den grillede pære på osten
  4. Kom lidt honning over og drys med nødder, du knuser let i hånden.
  5. Pynt evt. med lidt friske urter som f.eks. timian

Tip!

De samme ingredienser kan nemt bruges til en lækker salat. Skift bare digestive kiks ud med noget grøn salat: Lav en bund af feldsalat eller romaine salat, fordel de grillede pærer. Smuldr lidt ost hen over salaten. Kom honning eller balsamico glace og drys med nødder.

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Grillede pærer med friskost og valnødder

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.