Super enkelt tilbehør til grillmaden. Spises sammen med en god grøn salat til grillet kød eller fisk.

Tilberedning

30 min - 4 pers

Skær aubergine og squash i skiver, rens peberfrugterne for kerner og skær dem i stykker, pil løgene og skær dem i både. Rens svampene og pil dem i passende stykker.

Pensl alle grøntsager og svampe med lidt olie. Drys med lidt salt. Grill dem helt møre og gyldne direkte på grillen. Har du ikke tid til at stå og holde øje med grøntsagerne hele tiden, så smid dem i en grillbakke, så kan du tage det lidt mere afslappet.

Hak basilikummen fint. Kom alle ingredienserne til marinaden i en skål. Smid de grillede  grøntsager derned, efterhånden som de bliver færdige. Lad dem trække, til de er lune.

Spis grøntsagerne sammen med en god grøn salat, til grillet kød, fisk eller skaldyr.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Grill og grønt" af Anne Hjernø

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Grillede grøntsager i krydderurtemarinade

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.