Grillede bønner med parmesan i avocadoseng
Server som tilbehør eller som snack. De grillede bønner kan bruges som pynt og fyld på en rugbrødsmad, i en burger eller i en sandwich.
Tilberedning
30 min - 2 pers
Bland olie og hvidløg, og vend det sammen med bønnerne. Læg bønnerne ud på en bradepande med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 15 min. Hvis du gerne vil have dem lidt mørke, kan du grille dem de sidste par minutter.
Drys de bagte bønner med revet parmesanost og dryp med citronsaft.
Mos avocadoen sammen med citronsaften, og bland yoghurt i. Smag til med groft salt og friskkværnet
peber. Læg parmesanbønnerne oven på mosen.
Server som tilbehør eller som snack. De grillede bønner kan bruges som pynt og fyld på en rugbrødsmad, i en burger eller i en sandwich.
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Rigtig god fordøjelse"