Server som tilbehør eller som snack. De grillede bønner kan bruges som pynt og fyld på en rugbrødsmad, i en burger eller i en sandwich.


Tilberedning

30 min - 2 pers

Bland olie og hvidløg, og vend det sammen med bønnerne. Læg bønnerne ud på en bradepande med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 15 min. Hvis du gerne vil have dem lidt mørke, kan du grille dem de sidste par minutter.

Drys de bagte bønner med revet parmesanost og dryp med citronsaft.

Mos avocadoen sammen med citronsaften, og bland yoghurt i. Smag til med groft salt og friskkværnet
peber. Læg parmesanbønnerne oven på mosen.

Server som tilbehør eller som snack. De grillede bønner kan bruges som pynt og fyld på en rugbrødsmad, i en burger eller i en sandwich.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Rigtig god fordøjelse"

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Grillede bønner med parmesan i avocadoseng

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.