Grillede asparges er noget af det bedste, der findes om sommeren.

Tilberedning

30 min - 6-8 pers

  1. Knæk den hårde, træede ende af aspargesene.
  2. Vend aspargesene i lidt olivenolie, og grill dem på en meget varm grillpande, en grill eller en almindelig pande.
  3. De skal stadig have noget bid, når du serverer dem.

 

Vinaigrette

  1. Pisk alle ingredienserne sammen i en skål på nær tomaterne.
  2. Smag til efter behag. Tilsæt tomaterne, og lad det hele trække i 10-15 minutter.
  3. Hæld vinaigretten over de friskgrillede asparges, og server aspargesene med et godt drys persille.

Opskrift og billede er venligst udlånt fra bogen: "Små retter med stor smag" af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.