En nem dessert som passer perfekt til en grillaften. Du kan også vælge at bage æblerne i ovnen.

Tilberedning

20 minutter - 4 personer

Skyl æblerne, og halver dem. Skær forsigtigt kærnehuset ud.
Lav eventuelt hullet lidt større.

Bland brun farin, havregryn, hasselnødder og kanel, og fyld
det i hullet. Kom en lille klat smør på toppen.

Pak æblerne ind i folie. Hvis du er udenfor og har tændt bål,
kan du bage dem i gløderne i 8-10 minutter. Ellers ca. 20
minutter i ovnen ved 200 grader.

Spis æblerne med vaniljeis på toppen.

Opskriften er venligst udlånt fra bogen "Endnu mere herrego' mad, Rigtige mænd, det nye hold"

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.