Broccoli og blomkål og romanesco kål i mindre stykker kan koges 1 minut og gratineres med ostesauce på samme måde.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Sådan gør du
Skær rodenden af bladsellerien og fjern de grønne blade. Skyl stilkene, skær dem i 5 cm lange stykker ligesom gulerødderne og del de bredeste stykker en gang på langs. Kom grøntsagerne i kogende vand i 1 min., hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Kom dem herefter i et ovnfast fad, hæld saucen over og drys med rasp og ost. Sæt fadet i ovnen ved ca. 200°C i ca. 20 min., til overfladen er gylden.

Tip
Server retten til fx dampet eller ovnbagt hvid fisk eller kylling.

Energi pr. person:
1300 kJ (310 kcal)
Fordelt på:
Protein 20%
Kulhydrat 35%
Fedt 45% (15 g)

Frugt og grønt pr. person:
Ca. 225 g

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.