Lækker cremet og mættende gratin! Server med lidt salat og brød til.

Tilberedning

+60 min - 4 personer

  1. Tænd ovnen på 180 C.
  2. Skrald majroerne og skær dem tyndt i skiver eller stave.
  3. Vask porrene og fjern top og bund. Skær ud i ca. 1 cm ringe.
  4. Opløs bouillionterningen i 1 dl kogende vand, kom også fløden heri.
  5. Pres hvidløget ned i fløde/bouillionen.
  6. Smør en ovnfast form
  7. Kom majroer, porre og hakket timian i formen. Krydr med peber.
  8. Hæld fløde/bouillion over grøntsagerne og drys osten over.
  9. Bag gratinen i ca. 40 min, tag den ud og lad den stå 15 min. inden servering.

Server med salat og brød til!

Opskrift: Michelle Appelros. Foto: Maria Warnke Nørregaard

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.