Amerikanske pandekager med græskarpuré, varme krydderier og sirup.

Tilberedning

60+ min - 16 stk.

1. Tænd ovnen på 180 grader.

 

2. Halvér græskarret og skrab indmaden ud med en ske. Kom græskarret i et ovnfast fad med skærefladen opad, dæk det løst med sølvpapir og bag det i ca. 1,5 timer, til græskarkødet er helt mørt. Skrab græskarkødet ud med en ske og blend det.

 

3. Pisk græskarpuré og kærnemælk sammen i en skål. Pisk herefter æggene i.

 

4. Bland alle de tørre ingredienser i en skål og pisk æggeblandingen i lidt efter lidt. Undgå at piske mere end nødvendigt.

 

5. Smelt en smule af smørret på en pande og steg pandekagerne ved jævn varme i ca. 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og færdigbagte. Tilsæt lidt ekstra smør undervejs hvis nødvendigt.

 

6. Top pandekagerne med ahornsirup og en smørklat ved servering.

 

Tip!

For en ekstra dekadent udgave kan du servere pandekagerne med en kugle vaniljeis.

 

Opskrift og styling: Nadia Mathiasen

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.