Gulerødderne, der har trukket i en dejlig lage natten over, løfter en yoghurt-snack til nye højder.


Tilberedning

60+ min -

Skræl guleroden og skær den i meget små firkanter (4x4 mm). Kom æbleeddike, presset appelsin og rørsukker i en lille kasserolle. Bring lagen i kog. Tag det af varmen og hæld den varme lageover gulerødderne. Lad det køle af og trække – helst natten over.

Bred nødderne ud på et stykke bagepapir. Bag dem i ovnen ved 160 grader i 10 minutter. Lad nødderne køle af og hak dem groft.
Fordel yoghurten i fire små skåle. Hæld lagen fra gulerødderne over. Læg et par spiseskefulde gulerod på yoghurten. Drys med nødder og havregryn.

Opskriften og styling: Er udviklet af Frugtformidlingen.

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Græsk yoghurt med gulerodscrunch og nødder

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.