Vi opgraderer den græske salat med kartofler fra sæsonen og tun - Resultatet er en mættende salat, som smager skønt af fremmede himmelstrøg.

Tilberedning

45 min - 4 personer

  1. Kog kartoflerne møre og afdryp. Pil dem eventuelt. Skær kartoflerne i skiver. Afdryp tunen.  Skræl agurken og skær den i skiver.
  2. Skær halvdelen af tomaterne i både. Resten af tomaterne skæres i skiver. Pil løget og skær det i tynde ringe. Vend kartofler med tun, agurk, tomater, rødløg og oliven. 
  3. Hak mynte og dild og vend krydderurterne i salaten sammen med oregano, eddike og olivenolie. Krydr salaten med salt og peber. Smuldr fetaost over salaten og servér salaten med brød. 

Tip
I stedet for kartofler kan salaten laves med kogt afkølet pasta

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.