Tilberedning

45 minutter - 4 personer

Skræl og vask rødbederne og skær dem i stykker på ca. 4x4 cm.
Kog rødbederne i vand i ca. 30 min.
Hæld vandet fra gryden og tilsæt æbleeddike, salt og smør.
Lun rødbederne under omrøring til de er godt glaseret ind i eddike og smør.

Fantastisk sammen med stegte svampe, som tilbehør til vildtkød eller ovenpå brændende kærlighed.

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.