Denne salat minder lidt om en tabbouleh bare uden korn, og så smager den lige så himmelsk som en gazpacho.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær agurk og peberfrugt i små tern. Skær cherrytomater i kvarte. Skær løget i små tern og snit iceberg fint.

Fjern de yderste blade af majskolberne. Skær majsene fra kolberne. Alternativt kan majsen koges i ca. 4 min. før kernerne skæres fra. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.

Vend alle grøntsagerne sammen. Skyl og hak persillen og vend i salaten sammen med presset hvidløg, olie og eddike. Smag til med salt og peber.

Tip
Salaten kan suppleres med hakkede dampede bønner, en rest dampet broccoli eller blomkål

Opskrift og styling: Lone Kjær, foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.