Denne salat minder lidt om en tabbouleh bare uden korn, og så smager den lige så himmelsk som en gazpacho.

Gazpachosalat med majs
Ingredienser
4 pers.
1
agurk
250 g
cherrytomater
1
rødløg
½
iceberg
1 bundte
persille
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 spsk æblecidereddike
Salt og peber
Næringsindhold pr. 100g
Energi
48 kcalEnergi
203 kJKulhydrater
4.6 gKostfibre
1.5 gFedt
2.5 gProteiner
1.2 g
Opskrift og styling: Lone Kjær, foto: Line Falck
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Tip
Salaten kan suppleres med hakkede dampede bønner, en rest dampet broccoli eller blomkål.
Indhold
Næringsberegningerne i opskriften er baseret på data fra DTU Fødevareinstituttets fødevaredatabank, Frida. I beregningerne er der taget højde for rensesvind. Vi har bestræbt os på at lave så præcise beregninger som muligt, men fejl kan forekomme. Ernæringsoplysningerne på denne hjemmeside kan ikke erstatte professionel ernærings-vejledning fra sundhedspersonale. Brug af alt materiale på hjemmesiden sker på eget ansvar.