Svinekotelet, som er gjort ekstra lækker med svampefyld


Tilberedning

30 min - 4 personer

Svits løg og champignon på en pande og smag til med salt og peber. bland flødeosten i. Skær et snit i koteletterne så de kan fyldes. Fyld dem med fyldet og luk med kødnåle. Brun dem af på en pande og steg dem færdige i ovnen ved 185 grader i 16 min.

Server evt. med store tortellini i flødecreme, smagt til med hvidløg, citron, salt, peber og friske krydderurter.

Pynt evt. med grillede artiskokhjerter.

Opskrift venligst udlånt af Tvedemose

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.