Rejer og stenbiderrogn fyldt i champignon er en fin og lækker lille forårs tapa.


Tilberedning

45 min -

Rengør svampene og bræk stokkene af.

Bland 3-4 kviste hakket dild, stenbider rogn og creme fraiche.

Fyld svampene med blandingen. Pynt med rejer, stenbider rogn og dildkviste.

Serveres som forret med godt brød eller som snack.

Opskrift venligst udlånt af Tvedemose

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.