Peberfrugter kan bruges til meget andet end salat. Her er et bud på peberfrugt bagt i ovn med fyld af masser af grøntsager.

Fyldt peberfrugt i ovn
Ingredienser
4 pers.
Ris
1 dl ris
¼ tsk salt
¼ tsk gurkemeje
Peberfrugt + fyld
2 fed hvidløg
1
porre
1
rødløg
250 g
champignon
1 spsk olie
250 g hakket oksekød
1 spsk løgpulver
1 spsk allround krydderi
salt og peber
100 g revet ost
Opskrift, styling & foto: Sabine S. Nielsen
Tilberedning
1
2
3
4
5
Tip
Prøv at tilsætte en teskefuld grøn pesto på toppen, inden peberfrugterne kommes i ovnen. Eller put pinjekerner i fyldet, det smager fantastisk.
Brug din yndlings kødsauce tilsat kidneybønner i stedet for ris.
Eksperimenter også med squash og tomat som "beholder".
Stort set alle slags ost kan bruges, så har du en rest, kan du med fordel bruge den her.