Koriander, mynte, ingefær, spidskommen, hvidløg og soja – der er skuet op for smagen i denne ovnstegte kylling, der dufter og smager af fjerne, eksotiske himmelstrøg.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Tilberedningsmetode
Rens kyllingen og prik den nogle gange med en gaffel. Kog gulerøddernelet og skær dem skiver. Skyl og hak koriander og mynte og vend dem med løg skåret i både, gulerødder og limesaft. Fyld kyllingen med blandingen og læg den i et fad. Rør en marinade af soja, appelsinjuice, ingefær, hvidløg og krydderier og hæld den over kyllingen, som skal trække 1 time i køleskabet.

Put kyllingen i en stegepose, klip hul i toppen af posen og steg den på midterste rille ved 200 grader i 1 time. Tagfyldet ud og skær kyllingen i 8 pæne stykker. Anret på et fad med risog pynt med frisk tomat og hele korianderblade.

Opskriften er fra "Mit pakistanske køkken" af Rushy Rashid

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.