En rigtig grøntsagsbooster smækfyldt med farver, vitaminer og god smag. Vi bruger 6 forskellige slags grøntsager og topper med lidt kød. Resten kan nemt komme med i madpakken dagen efter.

Fyldig salat med ris
Ingredienser
4 pers.
- 100 g kogte fuldkornsris, quinoa, bulgur, eller pasta
- 1 broccoli
- ½ lille savoykål
- 2 majskolber
- 1 bakke cherrytomater
- 1 agurk
- 1 bakke spæde salat
- 1 lille bundt krydderurter fx persille eller purløg
- 1 spsk. dijonsennep
- ½ spsk. flydende honning
- 2 spsk. vineddike
- 4 spsk. olivenolie
- Salt og peber
- 2 skinke- eller kyllingeschnitzler
- Olivenolie til stegning
- 2 tsk. grøn karrypasta
Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmith
Tilberedning
1
2
3
4
5
6
7
8
Tip
En perfekt salat til madpakken. Det kan dog anbefales at vente med at blande babyleaves og dressing til dagen efter, da salaten ellers nemt bliver kedelig.