Kvalitetspølser, fuldkornsbrød, remo fuld af grøntsager og hjemmelavet agurkesalat; på den måde bliver hotdog pludselig ordentlig mad!

Fuldkornshotdog med det hele
Ingredienser
4 pers.
8 gode pølser med højt kødindhold, min. 70%
8 fuldkornshotdogbrød (bag dem selv, eller køb dem i supermarkedet)
3 løg, pillet og f inthakket
Sød sennep
Dijonsennep
Tomatketchup
Agurkesalat
2 agurker, skåret i tynde skiver
2 dl eddike
2 spsk sukker
½ tsk hvid peber, knust
1 tsk ingefær, skrællet og f intrevet
Hurtig remoulade
200 g grøntsager, fx gulerod og blomkål, vasket, klargjort og skåret i små stykker
1 dl cremefraiche
2 spsk dijonsennep
1 spsk hvidvinseddike
Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Bitz dit køkken" af Christian Bitz
Tilberedning
1
Agurkesalat
1
2
3
4
Remoulade
1
2