Kvalitetspølser, fuldkornsbrød, remo fuld af grøntsager og hjemmelavet agurkesalat; på den måde bliver hotdog pludselig ordentlig mad!

Tilberedning

30 min - 4 personer

Steg pølserne på en pande, eller kog dem i 10 minutter i rigeligt vand med laurbærblade og hele peberkorn.

Agurkesalat
Drys salt over agurkeskiverne, og lad dem stå ½ time. Pisk eddike, sukker, knust hvid peber og ingefær godt sammen. Pres væsken ud af agurkerne, og læg dem i lagen. Bland rundt med en gaffel og smag til med sukker og peber.

Remoulade
Skær grøntsagerne i mindre stykker, og kom dem i en blender med de øvrige ingredienser.
Kør, til du opnår den ønskede konsistens, og smag til med salt og peber

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Bitz dit køkken" af Christian Bitz

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.