Disse focaccia er bagt med fuldkorn og gulerod i dejen, det gør dem sundere og mere mættende

Tilberedning

60+ min - 10-12 stk

Udrør gæren i vandet. Tilsæt reven gulerod og de øvrige ingredienser til dejen og ælt den smidig. Stil dejen til hævning ca. 1 time.

Tag dejen ud på bordet og del den i 10-12 stykker. Rul dem til kugler og tryk dem til 1 cm flade cirkler. Fordel dejcirklerne på bagepapir på en bageplade.

Smør tomatsauce på. Skær pølsen i tynde skiver eller skinken i strimler og fordel dem på brødene. Drys med ost og oregano.

Bag focacciaerne ca. 18-20 minutter ved 225 gr. på midterste ovnribbe.

Giv 1 brød og det foreslåede tilbehør med i madpakken.

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Henrik Freek

 

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.