Hvis der nu er lidt kartofler tilbage fra aftensmaden så gem dem til en lækker mættende frokostsalat

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Skær kartoflerne i mindre stykker og vend dem i en marinade af olivenolie, dijonsennep, hvidvinseddike, salt og peber.

Snit forårsløgene fint. Skræl og halver agurken på langs. Fjern kernerne med en ske og skær agurken i skiver. Vend forsigtigt løg og agurk i kartoffelsalaten og drys med hakkede krydderurter.

Lad den trække 30 min.

Pynt med salattern og purløg og server med groft brød til.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft 

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.