Yderst lækre og saftige boller – brug dem til fx sandwich, burgere eller som tilbehør til suppe.

Tilberedning

60+ min - 12 boller

Vask squashen, skær enderne væk, og riv den fint. Pres væden ud med hænderne.

Opløs gæren i lidt af mælken. Hæld resten af mælken, olie, salt og revet squash i. Ælt mel i, til dejen føles glat og slipper skålen.

Lad dejen hæve tildækket med husholdningsfilm på et lunt sted i 45 minutter.

Ælt dejen igennem og form den til 12 lige store flade boller.

Lad dem hæve i 30 minutter.

Bag bollerne ved 200 grader i 15-17 minutter.

Egner sig godt til frysning.

Læs mere om

/media/4054/website_artikler-og-magasiner.png

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.